13
GOED FORMAAT

Wandtegels, gemaakt van resthout, boomschors en kokosnoot

Nature@home wandbekleding van kokosnoot, hout of boomschors oogt niet alleen drie dimensionaal, stijlvol en warm maar is ook mileuvriendelijk. Het is een nieuw alternatief om tegemoet te komen aan de wens om verantwoorde keuzes te maken bij interieuraanpassingen. Bovendien haalt het letterlijk de natuur van buiten naar binnen.

Ze zijn vooral geschikt voor het maken van accentwanden om muren natuurlijker of exotischer karakter te geven. Het verbetert de akoestiek aanzienlijk. De producten worden ook verwerkt in vochtige ruimtes.

“Saving Planet Earth”

Op het gebied van wandbekleding zijn deze panels één van de meest verantwoorde alternatieven die beschikbaar zijn op de markt. Bij de productie is “Saving Planet Earth”de achterliggende gedachte. Ontbossing wordt voorkomen met boomplantinitiatieven en resten van de houtverwerkende industrie worden hergebruikt. Sociale hulpprogramma’s voor gehandicapten zijn een wezenlijk onderdeel van het personeelsbeleid van de Indonesische fabriek. Ook in Nederland wordt samengewerkt met sociale werkplaatsen.

Neo pyramid white wash-Keijzer&Co 2-300 DPI

Merken

Nature@home