homepage-new-colour-launch
Farrow and Ball Heritage 003_L (RT logo)

Farrow & Ball verf wordt veel en vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.

Geen enkele verffabrikant is in staat de diepte en intensiteit van Farrow & Ball kleuren te evenaren. Ze gebruiken meer hoogwaardige pigmenten en harsen en maken geen gebruik van laagwaardige ‘vullers’; dit geeft hun kleuren een zichtbaar diepere kleur en zuiverheid die zo kenmerkend is voor de Farrow & Ball look. In tegenstelling tot andere fabrikanten gebruiken ze natuurlijke pigmenten, zoals omber in de zuiverste vorm en blijven ze natuurlijk ingrediënten als krijt, kalkpasta en kaolien gebruiken.

132 kleuren met een betekenis

Farrow & Ball heeft twee muurverven voor binnen: de afwasbare matte Estate Emulsion en de beter afwasbare Modern Emulsion, die speciaal voor in keukens en badkamers ontwikkeld is, maar zeer zeker niet misstaat in ruimtes die tegen een stootje moeten kunnen.
Lakverf is beschikbaar in een matte lak (Estate Eggshell) of hoogglans (Full Gloss) en de Floorpaint voor vloeren, trappen of deuren die tegen een extra stootje moeten kunnen.

Uit voorraad leverbaar

Wij zijn in het bezit van van een Farrow & Ball mengmachine. Hierdoor kunnen wij elke kleur in elke finish direct voor u aanmaken. Twijfelt u over de juiste kleurkeuze? Wij geven graag persoonlijk advies met de handgeschilderde kleurstalen in onze showroom. Tevens hebben wij 100 ml proefpotjes Estate Emulsion om een kleur te testen.

PIB_Pg9-10_M

Merken

Farrow & Ball