folds 3 780x520
Jasno Folds aangepast

JASNO folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. Of voor de dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Welke u ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht uw huis een warme gloed.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak.

Dutch Design vouwgordijnen

Met JASNO folds haalt u een stukje Dutch Design in huis. In 2012 heeft JASNO studio Daphna Laurens de opdracht gegeven om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl.
Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De Tafelstukken zijn waarschijnlijk de beroemdste ontwerpen van studio Daphna Laurens.

Bezoek onze showroom en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

JASNO folds wit slaapkamer (2)

Merken

Jasno